Rättelse ang färdväg från kyrkan till festen!

OBS!

Jag har tidigare sagt att om man inte vill gå från Stora Essingen till Alvik (vlket jag igår upptäckte tar 18 min i maklig takt) så kan man åka tvärbanan två stationer från Stora Essingen.
Men - hör här gott folk - det räcker med en station! Man går av vid Alvik Strand - inte vid Alvik!
Kliver av gör man på höger sida i tågets färdriktning och efter det knallar man bara rakt ned för en liten skogsstid som går från samma sida av perrongen ni kliver av på.
 
Ha inte 1800-talsfrisyr! Det blåser ofta lite på bron! Mycket hårspray!

Ifall ni gillar oss...

så kan jag berätta att fredag 6 juli till lördag 7 juli kommer jag (Jessica) bo på Scandic Alvik tillsammans med min toastmistress och min brudtärna. Vill man så kan man ju boka rum där oxå om man ändå ska vara i krokarna. Det ligger knökanära festlokalen. Dan kommer förmodligen bo på Drottninggatan med sin andra sambo.
Natten 7 juli till 8 juli kommer Dan och jag bo på Scandic Bromma. Vill man så kan man bo där då och kanske hinna en frukost tillsammans eller så dagen efter.

This is gonna be so much fun!

Egen gästbok

Köpte en gästbok med förtryckta frågor men jag tyckte den var så lam och knölig att jag bestämde mig för att göra en egen. Köpte ett svart fotoalbum, klippte lite papper jag hade hemma och limmade litegrann. Den är snart klar, det ska bara stå och Dan och Jessica på den oxå. :)

Ni måste skriva i den nu när jag lagt ned sådan möda på den!
RSS 2.0