Äntligen klar!


Make a wish...

Detta med bröllopspresent är ju lite knepigt under 2000-talets lösaktiga former där folk flyttar ihop hur som helst och skaffar alla de där köksapparaterna som var så poppis att önska sig i bröllopsgåva på 50-talet. För saken är den att vi har kaffebryggare, brödrost, mixer, våffeljärn, espressomaskin (som ingen förstår sig på), fritös, juicepress (jag vet... Why???), smörgåsgrill, vattenkokare etc i all oändlighet. Och vi behöver verkligen inte en glassmaskin eller en jädra brödmofflare (eller vad de där heter som knådar i flera timmar). Dan har förklarat krig mot bröd och jag köper bröd om jag vill ha. Jag är lat och lever inte på 1800-talet!
Vi kan inte gå tillbaka ännu längre i tiden och önska oss boskap och familjesilver heller. Dan är allergisk och kossorna skulle sabba vår gräsmatta medan silver känns lite pretentiöst. Massa putsande och trams...
Så då återstår den tråkiga varianten. Vi är lite 2000-talstraditionella och säger så här:

Er närvaro är det vi önskar oss mest av allt!
Skulle det vara så att man vill ge en gåva utöver det skulle vi uppskatta ett bidrag till vår bröllopsresa som startar 8 juli. Disneyland, Paris är vår första destination (och nej, jag skojar faktiskt inte!).

Detta kan göras anonymt till vårt bröllopskonto

Bank: SEB
Kontonr: 5694 ***** 28RSS 2.0